Objavljeno: Sri, tra. 18th, 2018

Split: 10. Dani hrvatske male brodogradnje od 19. do 22. travnja

Osim plovila bit će predstavljena i  šira ponuda brodskih i vanbrodskih motora, nautičke i plovne opreme, brodske prikolice…

  • Tekst i foto Šime Duvančić 

Od četvrtka 19. do nedjelje 22. travnja u marini hotela „Le Meridian Lav“ u Postrani kraj Splita održavaju se 10. „Dani hrvatske male brodogradnje“. Na kopnu i u moru bit će prezentirano skoro 50 plovila većine malih domaćih proizvođača. Osim plovila bit će predstavljena i  šira ponuda brodskih i vanbrodskih motora, nautičke i plovne opreme, brodske prikolice…

Po četvrti put, u okviru ove manifestacije održava se i izložbeno- prodajni „Sajam turističkih atrakcija“. Na njemu su predstavljeni najnoviji proizvodi iz segmenta sportske, turističke, adrenalinske, plažne, komunalne i druge opreme namijenjene koncesionarima plaža, vlasnicima apartmana, agencijama, hotelima i ostalim turističkim subjektima. Prvi put posjetitelji DHMB moći će razgledati i po akcijskim cijenama kupiti ronilačku i ribolovnu opremu. 

Kao i prethodnih, i ove će se godine tijekom trajanja sajma održati brojna natjecanja poput svjetskog amaterskog prvenstva u nogometnom pikadu, utrke kajaka i vodenih bicikala na moru….
Sajam će za posjetitelje biti otvoren u četvrtak od 13 do 19, u petak i subotu od 9 do 19, te u nedjelju od 9 do 15 sati. I ove godine ulaz je besplatan uz osiguran parking.

Komentari

komentara