Objavljeno: Fri, Apr 28th, 2017

Split: 9. Dani hrvatske male brodogradnje u Podstrani

Ulaz na ovu manifestaciju i ove je godine besplatan uz osiguran parking te probne vožnje svih plovila izloženih u moru. Radno vrijeme sajma je od 9 do 19 sati

  • Tekst i foto Šime Duvančić

Od četvrtka 27. do nedjelje 30, travnja u marini hotela „Le Meridian Lav“ u Postrani kraj Splitu održavaju se 9. „Dani hrvatske male brodogradnje“. Na kopnu i u moru 25 domaćih proizvođača izložilo je preko 40 plovila.  Osim plovila namijenjenih sportu, turizmu i gospodarstvu, izložen je i širok izbor nautičke i ribolovne te ronilačke opreme. Među izloženim plovilima ima i novih modela. Sigurno će najveću pažnju izazvati „Sea Pearl 56“, obiteljska jahta duga 18 metara te „Sampe 6“ s jarbolom, plovilo koje je izuzetan spoj tradicionalnog izgleda i moderne tehnologije.   

 

Po treći put, u okviru ove manifestacije održava se i izložbeno- prodajni „Sajam turističkih atrakcija“. Na njemu su predstavljeni najnoviji proizvodi iz segmenta sportske, turističke, adrenalinske, plažne, komunalne i druge opreme namijenjene koncesionarima plaža, vlasnicima apartmana, agencijama, hotelima i ostalim turističkim subjektima. Među brojnim izlošcima je i „Greyp“, električni bicikl hrvatskog inovatora Mate Rimca.
Tijekom trajanja „Dana male hrvatske brodogradnje“ odvijat će se brojna događanja, poput prvog amaterskog prvenstva Hrvatske u odbojci na moru, Regate jedrilica na daljinsko upravljanje, „Kite challenge“i „Kayak family cup“-a, „Cro SUP Tour- sup challenger“ natjecanja…

  • Ulaz na ovu manifestaciju i ove je godine besplatan uz osiguran parking te probne vožnje svih plovila izloženih u moru. Radno vrijeme sajma je od 9 do 19 sati.

Komentari

komentara