Objavljeno: Uto, ožu. 12th, 2019

Split: Dan otvorenih vrata HVU „Dr. Franjo Tuđman“

Zainteresirani se moraju prijaviti najkasnije do petka, 15. ožujka 2019. do 10.00 sati na adresu e-pošte: tino.sumic@morh.hr

  • Tekst i foto Šime Duvančić

Hrvatsko vojno učilište „Dr. Franjo Tuđman“ (HVU) u Splitu“ drugi put ove godine priređuje Dan otvorenih vrata, na koga su pozvani svi zainteresirani, a posebno srednjoškolci koji se nalaze pred odlukom o izboru studija. Ova će se manifestacija održati u subotu, 16. ožujka 2019. godine s početkom u 10.00 sati u vojarni “Admiral flote Sveto Letica Barba” (Lora) u Splitu, Zrinsko-frankopanska 207a. 
Posjetiteljima će biti prezentirani sveučilišni preddiplomski studijski programi Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Vojno pomorstvo – smjerovi vojna nautika i vojno brodostrojarstvo te preddiplomski i diplomski studij Aeronautike – smjer vojni pilot. Posjetiteljima će također biti omogućen obilazak kabineta, sportskih i drugih objekata u vojarni te brodova Hrvatske ratne mornarice. 

  • Zainteresirani se moraju prijaviti najkasnije do petka, 15. ožujka 2019. do 10.00 sati na adresu e-pošte: tino.sumic@morh.hr. Prijavljeni posjetitelji trebaju doći u subotu, 16. ožujka 2019. u vojarnu “Admiral flote Sveto Letica – Barba”, Zrinsko-frankopanska 207a, u Splitu, najkasnije do 9.45 sati i ponijeti identifikacijski dokument.