Objavljeno: Ned, lis. 21st, 2018

Split: Mia Dimšić podigla Gripe na noge

Koncert je završio zajedničkom pjesmom svih izvođača “Vjeruj u ljubav” u znak sjećanja na velikog barda hrvatske glazbe Olivera Dragojevića

  • MP
  • Picaferaj Split

Pred prepunom dvoranom Gripe sinoć je nastupila Mia Dimšić. Sa svojim gošćama, Tajči, Domenicom i Đanom Smajo podigla je na noge i rasplesala preko 2000 splićana koji su uživali i u glas pjevali. Redala je svoj pjesme  Život nije siv, Sunce,more vjetar, Bezimeni koje je publika pjevala zajedno s Mijom, ali i izvrsne obrade domaćih i stranih uspješnica dokazujući da ne postoji vokalni zadatak kojem nije dorasla. Publika je uživala i u gošćama koncerta, a posebno emotivan trenutak bio je kad su Tajči i Mia zajedno otpjevale pjesmu Dvije zvjezdice.
Organizator koncerta nam je rekao:

Bio je to veliki zalogaj u njezinoj karijeri ali ni minute nismo dvojili da će Gripe večeras biti prepune. Mia ima ono nešto posebno, nastup, vokal, ali prije svega iskenu emociju koju daje publici a ljudi to prepoznaju i uzvraćaju. Želimo joj od srca puno uspjeha u njenoj karijeri i da ovakav koncert ponovi što češće i u našem gradu.
Koncert je završio zajedničkom pjesmom svih izvođača “Vjeruj u ljubav” u znak sjećanja na velikog barda hrvatske glazbe Olivera Dragojevića.

Mijin prvi samostalni koncert na Gripama bio je odličan obiteljski izlazak u kojem su uživale sve generacije ali posebno oni najmlađi. Po završetku koncerta Mia, Domenica i Tajči strpljivo su se fotografirale i dijelile autograme više od sat i po vremena i mlađima i onim nešto starijima potvrđujući time da hrvatska glazba ima svoje nasljednike u mlađim generacijama.

Komentari

komentara