Objavljeno: Ned, sij. 13th, 2019

Split: Predstavljanje knjige „ Kako je UDBA stvorila Hrvatsku“

Uz autora knjigu će predstaviti prof. Tomislav Čolak, prvi hrvatski redarstvenik, a u ime organizatora događanjem će moderirati Marijo Popović, mag.iug.

  • MP
  • Š.D.

U organizaciji „Hrvatske udruge Benedikt“ iz Splita, u srijedu, 16. siječnja 2019., s početkom u 18 sati u dvorani Dominikanskog samostana u Splitu (Hrvojeva 2, na Pazaru), održat će se predstavljanje knjige „Kako je UDBA stvorila Hrvatsku“ autora Ivana Krmpotića. Uz autora knjigu će predstaviti prof. Tomislav Čolak, prvi hrvatski redarstvenik, a u ime organizatora događanjem će moderirati Marijo Popović, mag.iug., član Hrvatske udruge Benedikt.

Hrvatsku sam sanjao od djetinjstva i ona nam se dogodila, među ostalim i mojom zaslugom. Nisam zadovoljan kako je ona ispala i danas se pitam jesmo li je uopće dobili, onakvu kakvu smo željeli. Obranili smo domovinu i to sam znao od prvog dana da će to tako biti, među ostalim zahvaljujuću i svojim Sokolovima. Mislio sam da ćemo one koji su nas proganjali, tukli, mučili, raseljavali i ubijali jednoga dana izvesti pred optuženičku klupu i da će nam djeca živjeti u slobodnoj Hrvatskoj i da joj neće djeca tih istih otimati kruh iz usta. Nismo u tome uspjeli. Hrvatska nije ni dio onoga što smo svi mi sanjali i zapravo više ne znam je li ovo što danas gledam san ili java
navodi autor.

Komentari

komentara