Objavljeno: Sri, stu. 7th, 2018

Srednjoškolci oživjeli dio botaničkog vrta na Biokovu

Odrađeno je ukupno 126 volonterskih sati, a obnovljeno je 15 metara suhozida, 2 puteljka, edukativna ploča i podzid s klupicom…

Uspješno je završena druga volonterska akcija u sklopu našeg projekta VOLontlraj za PRIRODU, VOLontIraj za SEBE! Nakon volonterske akcije u svibnju u NP Krka gdje je obnovljeno 100 metara suhozida, naši su srednjoškolci jučer 5. studenog 2018. otišli na Biokovo.

4 grupe mladih, 3 lokacije u Parku prirode Biokovo, odnosno 21 učenik i korisnik Centra za pružanje usluga u zajednici Split, 3 voditelja nastavnika/odgojitelja, 3 projektna voditelja, 2 iz Parka i 4 mentora iz Udruge Dragodid jučer su obnovili suhozide, puteljke, podzide i edukativne ploče u Botaničkom vrtu “Kotišina” u PP Biokovu. Odrađeno je ukupno 126 volonterskih sati, a obnovljeno je 15 metara suhozida, 2 puteljka, edukativna ploča i podzid s klupicom koja će služiti kao odmorište.

U akciji su sudjelovali Obrtna tehnička škola Split, Srednja škola Ivana LucićaCentar za pružanje usluga u zajednici Split, Udruga DragodidLiga za prevenciju ovisnosti Split, Javna ustanova “Park prirode Biokovo” i Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce.

Više pročitajte OVDJE

Komentari

komentara