Objavljeno: Sri, stu. 28th, 2018

Što se dogodi kad se sretnu globalno zatopljenje i ljubav?

Na ovo pitanje, odgovor će vam dati novi singl grupe iZLET pod imenom „Obale se tope“

  • MP
  • ElektroniumLab
  • Foto Lili Zaneta

Da znamo, tope se ledenjaci, diže se razina mora, i treba nam više SPF krema da se zaštitimo od mnogobrojnih ozonskih rupa, ali gdje u tu jednadžbu stupa ljubav? Na ovo pitanje, odgovor će vam dati novi singl grupe iZLET pod imenom „Obale se tope“. Ovaj autohtoni maksimirski rock bend ističe se vintage zvukom i „prljavom“ produkcijom.  Novom pjesmom najavljuju drugi studijski album „Katarza“, s kojeg je dosad objavljeno četiri singla koji su dostupni na youtube kanalu Dallas recordsa.

Za pjesmu koja je nastala spontano, tijekom druženja petkom navečer, braća Toni i Petar Kumerle podijelili su ideje s drugim parom braće Lukom i Markom Matutinovićem, i nastala je  pjesma s kojom će se svi moći poistovjetiti. „Svi smo se taman vratili s mora i očekivali da krene jesen, ali bilo je sve toplije i toplije“, navodi Marko.
I tako je nakon malo žaljenja o neizdrživosti učinaka globalnog zatopljenja, uz par boca vina koja su otvorila dušu, nastala pjesma koja ne govori o infracrvenim zrakama, nego ljubavi i onom osjećaju koji žari i pali više od sunca, s kojim su se skoro svi od nas susreli.

 

U ovom ludom užurbanom životu, ljudi su zaboravili na druženje i sve shvaćaju preozbiljno te jureći prema zacrtanim ciljevima, smetnu s uma da je samo putovanje uzbudljivije od destinacije…zato je tu iZLET da vas podsjeti da zastanete i uživate punim plućima u svakom trenutku.
Glazbu pjesme potpisuje Marko Matutinović, tekst Luka Matutinović, dok je za aranžman zaslužan Petar Kumerle, a produkcijski je pjesmu dotjerao Toni Kumerle.

Komentari

komentara