Objavljeno: Pet, velj. 1st, 2019

Suradnja Maria Rose i Nenada Ninčevića – „Kapja vina“, pjesma Dalmaciji

… baul kojeg Mario predaje sinovima, onako kako on to zna, i uvijek radi – iskreno, iz dubine dalmatinskog srca

  • MP

Pjesma „Kapja vina“, u izdanju Croatia Records-a, rezultat je suradnje poznatog makarskog glazbenika Maria Rose i Nenada Ninčevića, vrsnog hrvatskog skladatelja i tekstopisca. Spot za skladbu sniman je na prekrasnim lokacijama u  Baškoj Vodi, a potpisuje ga iskusni profesionalac – poznat i vrlo cijenjen redatelj i producent Željko Petreš. Premijerno spot je prikazan na CMC TV (Nacionalna glazbena televizija) 22. siječnja i „Kapja vina“ odmah je dobila niz pozitivnih osvrta (kritika).

Mario Roso (uz kojega se u spotu pojavljuju i sinovi  Marin i Marko) ne krije zadovoljstvo rezultatom ističući profesionalni pristup Nenada Ninčeviča:

Ono što bih naglasio vezano za pjesmu je da smo se ozbiljno posvetili poslu. Uživo su odsvirani svi instrumenti u studiju (bubanj, bas, gitare, mandoline,…). Nenad Ninčević koji je sve to zamislio inzistirao je da posao bude odrađen 100%, tako da smo je radili korak po korak. Po njegovim riječima on smatra da bolju dalmatinsku pjesmu nije napisao zadnjih 10 godina i od nje ima velika očekivanja. Kritike su izvrsne, a  ljudi kažu da je u posljednje vrijeme nedostajala ovakva pjesma posvećena Dalmaciji. U pripremi, za sada imamo još četiri skladbe što pokazuje da me Ninčević smatra ozbiljnim pjevačem
kazao je Mario čija je izvođačka kvaliteta očito prepoznata i izvan okvira makarskog priobalja (makarskoj publici ga i nije potrebno posebno predstavljati) što se ovom suradnjom i potvrđuje. „Kapja vina“ … i cvitak ružmarina… – posveta je Dalmaciji, vlastitom ishodištu, baul kojeg Mario predaje sinovima, onako kako on to zna, i uvijek radi – iskreno, iz dubine dalmatinskog srca.  

 

  • Naziv pjesme : Kapja vina 
  • Izvođač : Mario Roso 
  • Tekst : Nenad Ninčević 
  • Glazba : Nenad Ninčević, Toni Eterović
  • Aranžman : Toni Eterović 
  • Snimano u studiju Toni Eterović u Zagrebu. 
  • Produkcija: Ivica Čović Pipo

Komentari

komentara