Objavljeno: Pon, stu. 13th, 2017

„Trofej Marjana“: Judaši Judo kluba Makarska 1968 osvojili maksimalan broj medalja

Mija Kuran i Kristijan Bradarić  nadmoćnim borbama osvojili su zlatne medalje. Mihej Pivac i Laura Knezović osvojili su srebrne medalje, dok su Šimunu Petru Perasiću i Branimiru Velebitu pripala brončana odličja

  • MP
  • JK Makarska 1968

Na judo turniru ” Trofej Marjana” u organizaciji AJK “Student” iz Splita natjecatelji “JK Makarska 1968” odradili su odlične borbe osvojivši šest medalja. Mija Kuran i Kristijan Bradarić  nadmoćnim borbama osvojili su zlatne medalje. Mihej Pivac i Laura Knezović osvojili su srebrne medalje, dok su Šimunu Petru Perasiću i Branimiru Velebitu pripala brončana odličja.

Intenziviravši treninge i odlaske na natjecanja, mlade judoke “JK Makaraska 1968” stječu sve više samopouzdanja i pokazuju sve bolje borbe. Početkom rada  u Baškoj Vodi dobili su mogućnost treniranja i u večernjim satima jer se do tada zbog školskih obveza nisu mogli svi okupiti. Nadamo se da će natjecatelji JK Makarska 1968 kao nasljednici začetnika juda na Makarskom primorju postizati sve bolje rezultate dokazujući da sportski duh prevladava i da rad i znanje uvijek daju rezultate.

Komentari

komentara