Objavljeno: Ned, tra. 8th, 2018

Tučepi: Nikola Čelan predstavio „Baštinu“ (Kako sam preživio splitske 90-e i prvih deset godina TBF-a)

„Mogu slobodno reći da je ovo najbolja promocija do sada” -rekao je Nikola  Čelan jedan od osnivača TBF-a

  • MP
  • Doktor Luigi

U petak, 6. travnja, u konobi udruge KUS Njega Nikola Čelan predstavio je svoju knjigu ,,Baština” (Kako sam preživio splitske 90-e i prvih deset godina TBF-a). Knjiga je do sada promovirana u nekoliko gradova, ali kako sam autor kaže:

Ovo je za mene večeras nadrealno iskustvo, energija posjetitelja i same konobe… osjećao sam se kao u pjesmama o Dalmaciji Momčila Popadića.

Mladi tučepski bend ,,Jeremije” uveo nas je u večer s dvije pjesme. Nakon toga, domaćin Damir Tomić, je predstavio gosta. Bio je i tu podatak kojeg nema na Wikipediji a došle su do njega tajne službe KUS Njega (da je pjevao zajedno sa Mladenom u mješovitom zboru Floridus). ,, Mogu slobodno reći da je ovo najbolja promocija do sada” -rekao je Nikola  Čelan jedan od osnivača TBF-a, te kako su pronašli Sašu Antića, o kojem se govorilo kao o “Saši koji crta grafite”, o Ivici Buljanu koji ih je kao mulce doveo u HNK, predstavi koju su igrali tri godine prvog koncerta s Dinom Dvornikom. O baštini je govorio i Mate Prlić glavni urednik Dalmatinskog portala koji je izdavač knjige. Nakon službenog dijela, kako već tradicija nalaže, uz bogati švedski stol u neslužbenom djelu programa Jeremijama su se priključili članovi benda Rezerve u čijim pjesmama smo guštali do kasnih sati.

Komentari

komentara