Objavljeno: Čet, svi. 17th, 2018

U Makarskoj otvorena novouređena poslovnica Zagrebačke banke

Poslovnica u Makarskoj najstarija je poslovnica „Zabe“ u Dalmaciji, a danas ju odlikuje suvremen dizajn, digitalizacija te mogućnost ocjene usluge i bankara

  • MP

U četvrtak, 17. svibnja, je u Makarskoj svečano otvorena preuređena poslovnica Zagrebačke banke. U modernoj poslovnici u Makarskoj klijenti od sada mogu još kvalitetnije rješavati svoja financijska pitanja, obavljati transakcije i dobivati savjete. „Zaba“ je svoju prvu poslovnicu u Makarskoj otvorila još prije 40 godina, što je bila prva poslovnica Zabe u Dalmaciji. Od 1979. godine, klijenti su tako u Makarsku dolazili čak iz Dubrovnika i Splita, gdje su poslovnice otvorene kasnije, a mnogi od njih rado dolaze i danas. Novouređenu poslovnicu odlikuje suvremeni dizajn, otvorenost, povezanost 24-satne zone i poslovnice te vizualno odvajanje zone za brze transakcije i savjetničke zone.

Poslovnica u Makarskoj na usluzi je 10 tisuća naših klijenata. Zato nam je drago da smo im osigurali ovaj funkcionalan, moderan i ugodan prostor u kojem će moći rješavati financijska pitanja, ali i dobiti stručne savjete naših bankara. Klijent nam je uvijek na prvom mjestu i zato nam je važno da u ovoj poslovnici imamo 22 pouzdana bankara, na čelu s direktorom Darijom Pekasom, koji su vam na raspolaganju
poručila je Dijana Hrastović, članica Uprave Zagrebačke banke.
Posebna pogodnost preuređene poslovnice koja se nalazi u Jadranskoj ulici je i besplatan wi-fi te što klijent odmah nakon obavljene transakcije može ocijeniti uslugu i ostaviti povratnu informaciju.

Poslovnica je prilagođena i osobama u invalidskim kolicima, a postavljena je i taktilna podna traka za slijepe i slabovidne osobe. U poslovnici je i 24-satna zona u kojoj se mogu obaviti transakcije u bilo koje doba dana ili noći, a sastoji se od uplatno-isplatnog bankomata, dnevno noćnog trezora kao i uređaja za zaprimanje bezgotovinskih naloga za plaćanje. Osim toga, nastavljamo i s digitalizacijom poslovnica: proširen je set usluga i dokumenata koji se digitalno potpisuju, a u poslovnici je uveden digitalni sustav promoviranja na ekranima. Povodom svečanog otvorenja preuređene poslovnice, Zagrebačka banka tradicionalno je dodijelila i donaciju, ovoga puta Udruzi osoba s invaliditetom „Sunce“.

Komentari

komentara