Objavljeno: Sub, pro. 22nd, 2018

Uoči koncerta Miše Kovača organizatori uručili defibrilator splitskom KBC-u

Vrijednost defibliratora je preko 100 000 kn, a godišnje kroz hitni prijem prođe više od 50 000 pacijenta iz cijele Dalmacije

  • MP
  • Karla Rinčić
  • Foto Cropix

Split 21. prosinca 2018. – Danas je u na odjelu splitskog KBC-a (lokalitet Križine) na odjelu hitne interne održano uručivanje defibrilatora za hitni internistički prijem Klinike za unutarnje bolesti KBC-a Split. Naime, organizatori koncerta su odlučili dio prihoda od prodanih ulaznica za koncert Miše Kovača u splitskoj Areni 22.12. preusmjeriti u kupnju defibrilatora za hitni internistički prijem Klinike za unutarnje bolesti KBC-a Split.

Na uručivanju su bili gradonačelnik grada Splita, g. Andro Krstulović Opara, ravnatelj KBC-a Split prof.prim.dr.sc. Julije Meštrović, dr.med., predstojnica Klinike za unutarnje bolesti KBC-a Split, doc.dr.sc. Daniela Marasović Krstulović, dr.med., te organizatori koncerta Tomislav Madžar i Danko Stefanović iz RTL Music-a.

Vrijednost defibliratora je preko 100 000 kn, a godišnje kroz hitni prijem prođe više od 50 000 pacijenta iz cijele Dalmacije i ovakav uređaj najnovije generacije spašava njihove živote. ‘Prvi brk estrade’ kako ga mnogi od milja zovu uoči ovog velikog koncerta je izjavio:

Drago mi je da ponovno nastupam u najvećoj dvorani u Splitu. Volim pjevati u Splitu jer imam super publiku i ponavljam ‘Samo nas nebo rastavit može’. Hvala organizatorima, ravnatelju bolnice i gradu Splitu. Sretan sam što se pomoglo splitskom KBC-u tako što im se kupio defibrilator. Bolnicama treba pomagati i to ne samo od ovog koncerta nego od svih koncerata koji se održavaju u Hrvatskoj.
Uz najavljene goste – Klapu Rišpet i Ivanu Kovač, gosti iznenađenja su: Joško Čagalj Jole i Alen Nižetić.

Komentari

komentara