Objavljeno: Ned, ruj. 16th, 2018

Veslanje: Odlični rezultati VK Biokovo na 6. kup regati VS Dalmacije

Đana Srzić osvojila je 1.mjesto u samcu kadetkinje. Važno je napomenuti da je Đana od 6 kup regata osvojila 5 zlata i jedno srebro te tako postala najuspješnija kadetkinja u kategoriji…

  • MP
  • Tekst i foto VK Biokovo

Split,15.rujna 2018. –  Održana je posljednja kup regata Veslačkog saveza Dalmacije za ovu veslačku sezonu. Bila je to ujedno 6.kup regata Memorijal Perica Vlašić, a održala se u Splitu pod organizacijom Veslačkog kluba Mornar. Na regati su se okupili svi klubovi veslačkog saveza Dalmacije – oko 350 veslača i veslačica. Rezultati su bili odlični! 

  • Đana Srzić osvojila je 1.mjesto u samcu kadetkinje. Važno je napomenuti da je Đana od 6 kup regata osvojila 5 zlata i jedno srebro te tako postala najuspješnija kadetkinja u kategoriji sama te se plasirala na finale kupa Hrvatske.
  • Zorana Ćulav osvojila je broncu u samcu kadetkinja kao i Lucija Visković i Ivana Šuta u kategoriji dvojac kadetkinja. 
  • Ivan Talaja osvojio je 1.mjesto u kategoriji samac kadeti B. 
  • Kadet B dvojac u sastavu Niko Ćulav i Lovre Lukinović zauzeli su 4.mjesto, ali valja napomenuti da su njih dvojica odveslali vrhunsku sezonu u kup natjecanjima osvojivši ukupno 4 zlata, 1 srebro i jedno 4.mj. te samim time spadaju u 2 najbolje posade ove godine.
  • Juniorski dvojac Petar Matić i Martin Bajić osvojio je 2.mjesto. Također valja napomenuti da su Martin i Petar najuspješniji juniorski dvojac ove sezone u kup natjecanju sa osvojenih 5 zlata i 1 srebrom, te su se također plasirali na finale kupa hrvatske. 

Do kraja godine preostaju nam još samo 2 regate mini-kupa u Jelsi i Metkovicu.

Trener: Luka Srzić

Komentari

komentara