Objavljeno: Sun, Jul 16th, 2017

Vrhunski glazbeni doživljaji na drugom danu festivala Ultra Europe

Večeras je zadnja večer i veliko finale petog  izdanja festivala, a nastupit će, između ostalih, nastupaju Hardwell, Martin Garrix, Afrojack i NickyRomero

  • MP

Split, 16. srpnja 2017. – Nakon spektakularnog otvaranja, festival Ultra Europe se nastavio u još žešćem ritmu. Atmosfera je drugog dana došla do vrhunca tijekom nastupa Armina van Buurena, Stevea Aokija, ali i Davida Guette, Carl Coxa i Stevea Angella.

Osim u vrhunskoj elektroničkoj glazbi, više od deseci tisuća posjetitelja sa svih kontinenata moglo je uživati i u vodećem premium pivu na svijetu – Heinekenu, koji je ujedno i službeno pivo festivala još od njegovog prvog izdanja. U Heinekenovoj VIP zoni zabavljali su se slavni rukometaš Mirza Džomba i njegova supruga Belma, te blogerica  Ella Dvornik. Za sve partijanereHeineken je ove godine osigurao novost – svoju Experiential Zonu. U njoj su se ljubitelji elektroničkog zvuka mogli okušati u stagedivingu, fotografirati se „u skoku“ i nakon toga tu fotografiju odmah podijeliti na društvenim mrežama.

Pivo i zabava odlično idu zajedno, a Heineken sa svojim odraslim potrošačima dijeli i strast prema glazbi. Dokaz za to je i Heinekenova glazbena platforma Live Your Music koja omogućava uživanje u vrhunskim glazbenim doživljajima. Ultra Europe izvrsno se uklapa u ovaj koncept jer posjetiteljima, osim sjajnog iskustva, nudi i priliku da istinski i kolektivno žive glazbu.

Večeras je zadnja večer i veliko finale petog  izdanja festivala, a nastupit će, između ostalih, nastupaju Hardwell, Martin Garrix, Afrojack i NickyRomero

Komentari

komentara