Objavljeno: Pet, tra. 27th, 2018

Xiaomi pametni telefoni Mi A1 i Mi MIX2 od sada dostupni u Vipnet centrima i web shopu

Vodeći svjetski proizvođač mobitela i potrošačke elektronike Xiaomi jača svoju prisutnost na hrvatskom tržištu

  • MP
  • Mirela Polić ((IMC)

Zagreb, 25.4.2018. – Proširenjem i dodatnim jačanjem postojeće poslovne suradnje s Vip mobilnim operaterom, vodeći svjetski proizvođač mobitela i potrošačke elektronike Xiaomi napravio je značajan iskorak kojim će osigurati veću i lakšu dostupnost svojih mobilnih uređaja na hrvatskom tržištu. Tako će, uz postojeći Redmi 4A, svi Xiaomi ljubitelji i zaljubljenici u suvremenu mobilnu tehnologiju od sada imati priliku u Vipnet centrima i web shopu, uz dobre akcije u sklopu slobodne pretplate, odabrati i između sljedeća dva modela – Mi A1 i Mi MIX2.

Mi A1 prvi je i jedini Xiaomijev uređaj s Android One softverom koji je nastao u suradnji s Googleom, a sve kako bi korisnicima ponudio uređaj s čistim, jednostavnim Android sustavom. Neograničena pohrana fotografija visoke kvalitete na Google servisu, uz radnu memoriju od 4GB te internu memoriju od 64GB kao i dvostruku 12 MP kameru uz mogućnost 2x optičkog i 10x digitalnog zooma, čini Mi A1 idealnim izborom za sve ljubitelje snimanja fotografija i videozapisa. Debljine od samo 7,3 mm, prekrasnih zaobljenih rubova i diskretnih linija, Mi A1 pruža osjećaj kao da je prilagođen za ruku baš svakog korisnika, dok ga prednje 2,5 D Corning Gorilla Glass čini otpornijim na padove te savršenim odabirom za sve korisnike koji provode dugo vremena uz ekran čitajući, igrajući igrice ili gledajući video zapise.
Pravu revoluciju u svijetu pametnih uređaja Xiaomi je napravio lansiranjem Mi MIX 2 modela. Naime, ovaj globalni smartphone pruža podršku za čak 43 mobilne mreže što predstavlja značajan iskorak u svijetu mobilne tehnologije. Ne manje važno, Mi MIX2 smatra se i svojevrsnim umjetničkim remek djelom upravo zbog svog stražnjeg keramičkog panela kojim je Xiaomi započeo svojevrsnu dizajnersku revoluciju u odnosu na dosadašnje mobilne uređaje. Posebnost u estetskoj atraktivnosti ovog mobilnog uređaja uz full-screen display te skrivene zvučnike i ultrazvučni senzor blizine čini i rub prednje kamere koji je ispunjen 18-karatnim zlatom. Osim navedenog, Mi MIX2 dolazi u ekskluzivnom pakiranju koje potpisuje vlasnik Xiaomija, Lei Jun stoga se opravdano može smatrati savršenim i pravim izborom za sve korisnike istančanog okusa. Uz četverostranu zaobljenost, full-screen display te Snapdragon 835 procesor radne memorije od 6 GB, ovaj pametni telefon opremljen je i 12 MP kamerom sa Sonyjevim IMX386 senzorom, omogućujući pritom optičku stabilizaciju slike u 4 osi koja smanjuje utjecaj tresenja ruku ili pokreta tijekom fotografiranja.

Širenjem asortimana pametnih telefona kao i osiguravanjem lakše dostupnosti istih u sklopu Vipnet centara te web shopa, a u skladu s poslovnom filozofijom da pristup inovacijama treba biti osiguran svima, Xiaomi kontinuirano dokazuje i potvrđuje da uistinu prepoznaje zahtjeve i potrebe krajnjih korisnika. Uz široku lepezu mobitela suvremene tehnologije prepoznatljivog te jedinstvenog dizajna, svjetski prepoznatljiv Xiaomi kreira i proizvodi visokokvalitetan hardver, softver, internet usluge kao i proizvode potrošačke elektronike koji se na tržištu nalaze zahvaljujući tvrtki Bijelić Co, ovlaštenom distributeru ovog prestižnog brenda za Hrvatsku, Austriju, Sloveniju, Crnu Goru te Srbiju.


Ukratko o Xiaomiju

Poduzetnik Lei Jun pokrenuo je 2010. godine tvrtku Xiaomi koja kreira i proizvodi iznimaan hardver, softver te internet usluge za, i uz pomoć, MI fanova. Uvažavajući njihove povratne informacije, u svom proizvodnom programu trenutno u ponudi ima široku lepezu pametnih telefona (Mi MIX 2, Mi A1, Redmi Note 5A…) uz ostale proizvode potrošačke elektronike (Mi TV, Mi narukvice i ostalu dodatnu opremu).

Komentari

komentara