Objavljeno: Pon, lis. 22nd, 2018

Zadar: Izabrano vodstvo Stranke hrvatskog zajedništva

Izabrani  predsjednik SHZ-a Miljenko Marić danas je na sjednici naveo da SHZ ima 14 evidentiranih ustrojstvenih oblika

  • MP

Zadar, 20. listopada – Stranka hrvatskog zajedništva na redovnoj sjednici Sabora SHZ-a  održanoj 20. 10. 2018. godine u Zadru, izabrala je za novi 4-godišnji mandat mr.sc. Miljenka Marića, dipl.iur. za predsjednika SHZ-a, a za zamjenika predsjednika SHZ-a izabrana je Ljiljana Draženović, ing., a za potpredsjednike izabrani su Jozo Marunica i Petar Antunović, dipl.iur.  

Za  članove predsjedništva SHZ-a izabrani su  Darinko TadićMartin Babić, Ljubica GebhardKarmen  PavlicAnđelko Kardum, a za članove Upravnog odbora SHZ-a izabrani su Goran MarinovićDrago DraženovićDarko ZelićGašpar Bilić i mr.sc. Šime Medić, dipl.oec.

Zar članove Nadzornog odbora SHZ-a izabrani su  Sanja VukelićMaria KardumGordana Biljan, a za  članove Suda časti SHZ-a izabrani su Vinko Marić,  Miljenko MorićDragan Ledenko.

Izabrani  predsjednik SHZ-a Miljenko Marić danas je na sjednici naveo da SHZ ima 14 evidentiranih ustrojstvenih oblika podružnica po općinama i gradovima u Republici Hrvatskoj i da se i dalje osnivaju podružnice SHZ-a, a za koje postoji interes.

  • U Zadru, 20. listopada 2018. godine
  • Stranka hrvatskog zajedništva

Komentari

komentara