Objavljeno: Čet, ruj. 13th, 2018

Zlato za Emiratesove privatne kabine u prvoj klasi

Emiratesovi novi privatni apartmani u prvoj klasi potpuno su zatvoreni te imaju klizna vrata koja se potežu prema stropu kabine

  • MP
  • Morana Tuškan

ZAGREB, 12.rujna 2018.–Emiratesovim potpuno zatvorenim privatnim kabinama u prvoj klasi, koje je ova aviokompanija predstavila u studenom prošle godine na svojim zrakoplovima tipa Boeing 777, dodijeljena je zlatna nagrada na Future Travel Experience (FTE) u kategoriji „Up in the Air“. Nagrada FTE Global Awards slavi izvanredne napore organizacija koje su uložile dodatan trud kako bi poboljšale putničko iskustvo, kako na tlu tako i na letu. Kategorija “Up in the Air” prepoznaje najbolje tri inicijative koje su pomogle u poboljšanju iskustva putnika i/ili značajno povećale operativnu učinkovitost tijekom leta. Svečanost dodjele nagrada održana je u utorak, 11. rujna u prostoru noćnog kluba HYDE iz kojeg se pruža pogled na svjetski poznate fontane Bellagio u Las Vegasu.
Matthias Schmid, viši potpredsjednik Emiratesa za Sjevernu Ameriku, koji je primio nagradu, tom je prilikom izjavio:

Drago nam je što je Emirates osvojio zlatnu nagradu za naše nove privatne apartmane 777 First Class, koji su još jednom podigli ljestvicu u komercijalnom zrakoplovstvu. Kad je u pitanje pružanje najboljeg mogućeg iskustva našim putnicima, uvijek težimo izvrsnosti stoga činjenica da su naši napori prepoznati samo potvrđuje pažnju koju posvećujemo svojim proizvodima i uslugama.

Ryan Ghee, voditelj strategije, angažmana i sadržaja iz organizacije Future Travel Experience rekao je:
Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada FTE Global Awards 2018 konkurencija u kategoriji „Up in the Air“ bila je iznimno jaka, ali Emirates je našao svoje mjesto na vrhu zbog demonstracije istinske inovacije kroz razvoj svojih privatnih apartmana u prvoj klasi. U ime čitavog osoblja iz Future Travel Experience, čestitamEmiratesu na osvajanju ove prestižne nagrade.

Emiratesovi novi privatni apartmani u prvoj klasi potpuno su zatvoreni te imaju klizna vrata koja se potežu prema stropu kabine, osiguravajući neusporedivu razinu privatnosti i prvi su takvi u industriji. Putnici mogu pozvati osobljevideo pozivom te ne moraju napuštati udobnost svog apartmana, a osoblje može poslužiti pića i kanape kroz poseban prozor bez narušavanja mira putnika.

Svi apartmani imaju osiguran pogled kroz prozor, a one kabine koje su smještene u srednjem prolazu opremljene su novim virtualnim prozorima koji uživo prenose pogled koji snimaju vanjske kamere.  Uz to, apartmani su, između ostalog, opremljeni 32-inčnim full HD zaslonom pa putnici mogu uživati u 3.500 kanala za zabavu na letu koje nudi Emirates; zatim osobnom garderobom i privatnim prostorom za prtljagu; osvjetljenjem i temperaturnim postavkama koje se mogu prilagoditi jednim dodirom gumba; i dalekozorom kako bi  najbolje iskoristili pogled kroz prozor. Luksuzna meka kožna sjedala mogu se u potpunosti razvući, mogu se postaviti u poziciju “nulte gravitacije” koja je inspirirana NASA-om, ili namjestiti u desetke drugih prilagođenih pozicija za optimalnu udobnost.
Privatni apartmani 777 First Class također će uključivati nove slušalice Bowers & Wilkins Active Noise Canceling E1 izrađene ekskluzivno za Emirates. Ove slušalice je dizajnirao nagrađivani audio brend Bowers & Wilkins kako bi se osigurao zvuk optimiziran za prvu klasu. Osim toga, svaki apartman opremljen je setom koji sadrži luksuznu kolekciju Byredo skin care koja se može naći samo u Emiratesu, hidratantne pidžame Hydra Active te opuštajuće setove iz Bulgarija.

FTE Global je nezavisan online medij osnovan 2006. godine. Specijaliziran za događaje i prepoznat kao predvodnik promjena u industriji posvećen je poboljšanju iskustva putnika i poslovne uspješnosti. FTE Global 2018 je neovisni globalni forum koji povezuje zrakoplovne tvrtke, zračne luke, vladine agencije, prodavače, start-upove, dizajnere terminala, arhitekte, djelatnike na terenu, odredišne partnere i razne druge dionike putničke industrije kako bi definirali putnički doživljaj budućnosti.